Poslovalnica

Celje

Vse lokacije >

Delovni čas:

PRODAJNI SALON

Pon. – pet.: 8.00 – 18.00

Sobota: 8:00 – 13:00

SERVIS (AH Stepančič):

pon – pet: od 8 h do 16 h

Pokličite nas

Prodaja (nova in rabljena vozila):

Uroš Zottl: 041 415 722

Jernej Pustoslemšek: 051 412 577

Servis:

(03) 780 68 56

JEEP VOZILA

Raziščite bogato ponudbo vozil Jeep za vsako željo ali potrebo in se odpeljite s svojim. Naši svetovalci vam bodo pripravili ugodno ponudbo in možnosti za financiranje.

Prvo terensko vozilo, in s tem tudi znamka Jeep, je nastalo za potrebe ameriške vojske v drugi svetovni vojni. Ameriška vojska je želela izvidniško vozilo, ki bo premagalo tudi najzahtevnejše terene. Takratno podjetje Willys-Overland je izdelalo vozilo, imenovano MA. O nastanku imena znamke Jeep obstaja več teorij, najverjetnejša pa je tista, ki pravi, da je ime Jeep popačena fonetična izgovorjava kratice G.P. (General Purpose Vehicle), ki je oznaka za vsestransko vozilo.

Več o znamki in vozilih Jeep
Financiranje

V sodelovanju s podjetjem Summit Leasing Slovenija lahko uredite vse potrebno za nakup avtomobila – enostavno, hitro ter prilagojeno vašim željam in zmožnostim – in vaš izbrani JEEP preprosto odpeljete. Več o načinih financiranja.

Jeep 5 plus

Jeep 5 Plus je zagotovilo o kakovosti vozil Jeep, saj priča o našem zaupanju, ki temelji na dolgoletnih pozitivnih izkušnjah. Storitev Jeep 5 Plus prejmete brezplačno ob nakupu novega vozila Jeep.

Asistenca Jeep

Asistenca Jeep je sestavni del programa prednostnega servisa na cesti, ki pripada le lastnikom vozil Jeep, kupljenih v pooblaščeni prodajni mreži Jeep.

5final-v